Repatriere Transport Decedati Timisoara

Katerine International - Repatrieri decedati

Repatriere Transport Decedati Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Repatriere Transport Decedati Timisoara: Katerine International - Repatrieri decedati.

transport_funerar_international timisoara

Plecări din Timișoara - Aproape de EU - Experiență 20 ani - Non-Stop

servicii repatrieri timisoara

Katerine Internațional se poate ocupă de toată documentația necesară pentru repatrierea decedatului în cele mai bune condiții legislative, de igienă și de păstrare în țară în care va fi înmormântat decedatul, mai exact asigura transportul din țările europene către România - Republica Moldova, dar și din România către Rep. Moldova și țările europene.

repatrieri timisoara

Repatrieri decedați Italiatransport funerar europa timis
Repatrieri decedați Anglia
Repatrieri decedați Ucraina
Repatrieri decedați Suedia
Repatrieri decedați Austria
Repatrieri decedați Germania
Repatrieri decedați Polonia
Repatrieri decedați Spania
Repatrieri decedați Turcia
Repatrieri decedați Franța
Repatrieri decedați Ungaria
Repatrieri decedați Serbia

KATERINE  TRANSPORT INTERNATIONAL  REPATRIERI EUROPA

repatrieri decedati timis

Agenția Funerară Katerine Internațional va stă la dispoziție non-stop cu servicii funerare complete în Timișoara și va oferă consultanță cu privire la pașii necesari de urmat pentru o înmormântare. Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna prilej de tristețe. Noi nu va putem alina această durere, însă va oferim ajutor profesionist într-un moment greu al vieții și sprijinul nostru.

Agenția Funerară Katerine Internațional se ocupă și de serviciul de repatriere și pun la dispoziția clienților tot ceea ce este necesar în această situație de la consultanță non stop și până la întocmirea întregului dosar şi documentațiile aferente unui deces.

Katerine Internațional specializată în transport funerar internațional, serviciu ce presupune că persoană decedată să fie ridicată de către personalul firmei din locația în care acesta se află: domiciliu, azil, morgă sau spital, depozitată într-un sicriu din material de zinc că mai apoi să fie transportată până la destinație.

Va punem la dispoziție toată competență și experiență noastră în domeniu, însoțită de o gama completă de produse și servicii funerare. Astfel, comercializam sicrie și accesorii necesare evenimentelor funerare; asigurăm preluarea, manipularea, imbalsamarea și toaletarea decedatului, efectuăm transport funerar cu mașini omologate și repatrieri. Tot în sprijinul clienților asigurăm documentația necesară obținerii ajutorului de înmormântare.

Masina transport funerar Repatriere decedati timisoara

Cheltuielile aferente procedurilor de transfer al unui decedat dintr-o țară în altă sunt destul de ridicate, motiv pentru care firma noastră vine în sprijinul familiei îndurerate asigurând transportul decedatului și pe baza poliței de asigurare.

Katerine Internațional tratatează cu seriozitate și atenție pentru că repatrierea celui trecut în neființă să se desfășoare într-un mod corespunzător, astfel încât persoană decedată să ajungă acasă în condiții optime legal și igienic.

funerare katerine timisoara

Suntem la dispoziția dvs 24 / 24. Personalul nostru calificat este pregătit să îți ofere asistență în întreg procesul de repatriere. Fie că dorești să soliciți transport funerar internațional din Europa în România sau transport funerar intern, noi suntem la dispoziția ta.

                    informatii repatrieri timis katerine timisoara

funerare timisoara

Servicii funerare complete

Repatrieri decedați Europa - România

Servicii funerare complete

contact funerare katerine timis

 

 • Sicrie și accesorii
 • Cruci
 • Aranjamente florare funerare, flori funerare
 • Coroane și jerbe funerare
 • Transport funerar capela - biserica - cimitir
 • Repatriere decedați Europa - România
 • Îmbălsămare
 • Cosmetizare
 • Capac frigorific
 • Organizare parastase
 • Monumente funerare marmură și granit
 • Articole funerare: lumânări, candele, îmbrăcăminteeșarfe, doliu, prosoape, iconițe etc

https://gyazo.com/13106c0bd2e014aff80a7c57ecbcf5e8

servicii funerare non-stop timisoara

Repatriere decedati timis

Galerie foto