Repatriere Transport Decedati Pitesti

Dinastia Lux - Repatrieri Decedati Pitesti - Arges

Repatriere Transport Decedati Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Repatriere Transport Decedati Pitesti: Dinastia Lux - Repatrieri Decedati Pitesti - Arges.

pompe_funebrerepatrieri_decedati mioveni

Dinastia Lux va ofera transporturi funerare la cele mai inalte standarde de calitate, dispunand in permanenta de un parc de auto funebre de ultima generatie, oferind transport funebru in maxim 24-48 de ore catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Rusia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala (orice tara), Canada, SUA, Australia.

Repatrieri decedati Italiatransport funerar europa timis
Repatrieri decedati Anglia
Repatrieri decedati Ucraina
Repatrieri decedati Suedia
Repatrieri decedati Austria
Repatrieri decedati Germania
Repatrieri decedati Polonia
Repatrieri decedati Spania
Repatrieri decedati Bulgaria
Repatrieri decedati Franta
Repatrieri decedati Ungaria
Repatrieri decedati Turcia

DINASTIA LUX  TRANSPORT INTERNATIONAL  REPATRIERI EUROPA

Locatii Dinastia LUX Pitesti
Magazin – Aleea Spitalului, nr. 10
Magazin – Str. Nicolae Dobrin, Nr. 35, vis-a-vis de Cimitirul Sfantul Gheorghe (Stadion)
Capela – Str. Nicolae Dobrin 

Dinastia Lux este o companie de profesionisti avand in componenta sa oameni tineri care cred si pot ca lucrurile trebuiesc facute bine. Intelegem nevoile oamenilor si cautam sa preluam o mare parte din ele in muntele de grea incercare.

transport funerar repatrieri pitesti europa

Compania noastra de pompe funebre pune la dispozitia familiilor indoliate atat timpul cat si experienta sa vasta astfel incat decedatul sa primeasca un ultim omagiu incununat cu recunostinta si cu respect si sa beneficieze o ceremonie funerara demna organizata in mod impecabil.

Agentia Dinastia Lux ofera servicii de transport funerar via avion de la sau catre orice destinatie in lume, serviciu posibil datorita logisticii de care dispune, si oferit cu grad ridicat de profesionalism la preturi competitive.

pompe funebre pitesti

Firma noastra de pompe funebre va ofera toata gama de articole rituale si funerare necesare indeplinirii ritualului religios al inmormantarii - sicrie complet dotate cu accesorii asortate de provenienta autohtona si din import, coroane si jerbe din flori naturale ori artificiale, lumanari, candele, felinare, cruci, grilaje mormant, monumente funerare, fotoceramica, pilote, batiste, prosoape, alte articole rituale, la preturi pe masura exigentei dumneavoastra.

Obiectivul nostru este de a furniza informatii si servicii complete, de a organiza inmormantari intr-o maniera rapida si discreta.