Repatriere Transport Decedati Hunedoara

Repatrieri Decedati Hunedoara - Europa

Repatriere Transport Decedati Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Repatriere Transport Decedati Hunedoara: Repatrieri Decedati Hunedoara - Europa.

repatriere transport decedati_hunedoara

transport funerar hunedoara              Repatrieri decedati Italia repatrieri europa hunedoara
             Repatrieri decedati Franta 
             Repatrieri decedati Olanda
             Repatrieri decedati Austria
             Repatrieri decedati Belgia
             Repatrieri decedati Anglia
             Repatrieri decedati Germania

Corona Flor

Agentia Funerara Corona Flor va ofera servicii de repatriere persoane decedate din Germania, Austria, Belgia, Olanda,  Anglia, Italia si Franta in orice localitate din Romania si Republica Moldova. Noi ii aducem acasa pe cei ce au decedat in afara tarii pentru a avea parte de inmormantarea cuvenita. Transportul se efectueaza cu masini frigorifice autorizate, intr-un sicriu special.

Transport funerar intern si international

  • Asiguram transport funerar cu autofunerara speciala mercedes atat in judet cat si in tara si strainatate, in cel mai scurt timp posibil, asigurand sicriul special de care este nevoie si toate celelalte (sicriu zinc, sicriu lemn special, valvola, documente etc.) in cazul transportului international.

transport funerar international hunedoara

Servicii de spalat, imbracat, imbalsamat, cosmetizat

  • firma are personal autorizat pentru toaletarea decedatului

Organizari parastase

  • organizam pomeni, parastase. Pentru ritualul inmormantarii facem colaci, cozonaci, prescuri in functie de obiceiurile fiecaruia

pompe_funebre_transport_funerar_hunedoaraCORONA FLOR SRL va ofera o gama completa de servicii si articole funerare: sicrie din diferite esente de lemn (brad, stejar, tei, mahon s.a.), imbracaminte completa pentru sicrie, prosoape, batiste, lumanari, candele, coroane naturale si artificiale, coronite, jerbe, cruci din lemn si din metal, imbracaminte pentru decedati (costume, palari, camasi etc.). Daca decedatul/a a fost pensionar transportul sicriului de la magazin la domiciliu (capela, morga) este gratuit.

Echipa noastra depune toate eforturile necesare pentru a optimiza logistica returnarii persoanei decedare in conditii optime de timp, la preturi accesibile, indiferent de localitatea in care va aflati. Costul repatrierii este calculat individual in functie de mai multi factori.

Transportul persoanei decedate se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn. Transportul funerar international se poate face numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul si in conformitate cu regulile internationale in vigoare.

Asiguram tuturor clientilor nostri transport funerar intern si extern al persoanei trecute in nefiinta. Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.
Oferim clientilor nostri servicii de consultanta in ceea ce priveste repatrierea persoanelor decedate.  Indiferent de conditii, deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.

Galerie foto