Transportul funerar – inclus sau nu in pachetul funerar?

Transportul funerar – inclus sau nu in pachetul funerar?

transport funerarConform legislatiei in vigoare, transportul funerar poate fi efectuat doar de catre firme autorizate care detin autofunerare omologate, iar transportul decedatului se va face doar pe baza certificatului de deces si a adeverintei de inhumare.

Una dintre cele mai mari intrebari care se pune atunci cand vine vorba de acest aspect este: optam pentru o firma specializata doar in transport funerar sau pentru o firma de pompe funebre ce ofera pachet complet de servicii, ce include si transportul? Daca ai apelat la o firma pentru servicii funerare care sa se ocupe de pregatirea decedatului si de toate cele necesare pentru priveghi si inmormantare, ar fi bine sa incluzi si transportul in pachetul oferit de firma pentru a scapa si de aceasta grija.

In plus, s-ar putea sa obtii un pret mult mai bun daca incluzi transportul in pachetul de servicii, decat daca il achizitionezi separat. Economisesti nu doar bani, ci si timp pentru ca toate serviciile vor fi oferite de o singura firma cu care vei mentine contactul.